bg_bubble_achter_spiegelbeeld

Corona COVID-19/ COPD

COFIT Herstel na Corona 
Hoe het herstel verloopt is nog onduidelijk omdat het Coronavirus voor iedereen nieuw is. Toch lijkt het erop dat wanneer iemand beademd is, het herstel van het Coronavirus nog een half jaar tot een jaar zal duren. Sommige mensen, beademd of niet, herstellen niet volledig omdat hun longen hierdoor beschadigd zijn.

Karien en Greetje zijn onze longtherapeuten en volgen alle ontwikkelingen op de voet. We weten dat het na een periode van ziekte heel belangrijk is om zo snel mogelijk weer te gaan bewegen. Volgens de laatste inzichten zullen we met jou een behandelplan opstellen om zo snel mogelijk weer terug op je oude niveau te komen. In onze nieuwe oefenzaal hebben we alle mogelijkheid om zowel individueel te trainen als in onze nieuwe oefengroep COFIT.

COPD
Bij fysiotherapie voor longziekten zoals COPD is de behandeling er onder andere op gericht om de longfunctie, spierfunctie, inspanningscapaciteit en kwaliteit van leven zo veel als mogelijk op peil te houden en kortademigheid tegen te gaan. In onze praktijk werken onze gespecialiseerde longtherapeuten Karien en Greetje die met jou een compleet revalidatieprogramma op kunnen zetten.  Zij hebben zich aangesloten bij de copd- netwerken en hebben nauw contact met de longartsen en longverpleegkundigen.  

We hebben een nieuwe oefenzaal met alle mogelijkheden om optimaal te trainen! Zowel in groepsverband als individueel!

× Kunnen we je helpen?