Corona Covid 19 | COPD

COFIT Herstel na Corona 
Hoe het herstel verloopt is nog onduidelijk omdat het Coronavirus voor iedereen nieuw is. Toch lijkt het erop dat wanneer iemand beademd is, het herstel van het Coronavirus nog een half jaar tot een jaar zal duren. Sommige mensen, beademd of niet, herstellen niet volledig omdat hun longen hierdoor beschadigd zijn.

Karien is onze longtherapeut en volgt alle ontwikkelingen op de voet. We weten dat het na een periode van ziekte heel belangrijk is om zo snel mogelijk weer te gaan bewegen. Volgens de laatste inzichten zullen we met jou een behandelplan opstellen om zo snel mogelijk weer terug op je oude niveau te komen. In onze nieuwe oefenzaal hebben we alle mogelijkheid om zowel individueel te trainen als in onze nieuwe oefengroep COFIT.

COPD
Bij fysiotherapie voor longziekten zoals COPD is de behandeling er onder andere op gericht om de longfunctie, spierfunctie, inspanningscapaciteit en kwaliteit van leven zo veel als mogelijk op peil te houden en kortademigheid tegen te gaan. In onze praktijk werkt onze gespecialiseerde longtherapeut Karien die met jou een compleet revalidatieprogramma op kan zetten.  Zij heeft zich aangesloten bij de COPD- netwerken en heeft nauw contact met de longartsen en longverpleegkundigen.  

We hebben een nieuwe oefenzaal met alle mogelijkheden om optimaal te trainen! Zowel in groepsverband als individueel!

Contactgegevens

Fysiotherapie Beusen – Foudraine

Anna Paulownalaan 2
5583 BE | Waalre

Telefoonnummers:

040 22 14 396
06 519 111 51

Nevenlocaties

Fysiotherapie Soerendonk

Goorstraat 15
6027 NB | Soerendonk
040 22 14 396

Eeckenrhode

Irenelaan 9
5583 AD | WaalreOpeningstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 tot 19:00