Specialisaties

Geriatrische fysiotherapie

We weten hoe belangrijk bewegen is, ook bij het ouder worden. Je wilt zo lang mogelijk fit en zelfstandig alles kunnen blijven doen.

Door het ouder worden kunnen er helaas klachten en belemmeringen in het dagelijks leven ontstaan. Aandoeningen waarmee je te maken kunt krijgen als je ouder wordt zijn bijvoorbeeld dementie, beroerte of de ziekte van Parkinson maar ook een gebroken heup. Toch kunnen René, Lisa en Karien veel voor je betekenen. We zullen met name bezig zijn met oefentherapie. Dit alles gericht op het herwinnen van en het omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

Vaak zijn gezinsleden en eventuele mantelzorgers ook direct betrokken. We vinden het belangrijk dat zij goed geïnformeerd zijn over het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen. Daarnaast hebben we nauw contact met de huisarts en/of specialist om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden. Zowel in de nieuwe oefenzaal in de praktijk als bij jou thuis! Neem contact op met René, Lisa of Karien.

Contactgegevens

Fysiotherapie Beusen – Foudraine

Anna Paulownalaan 2
5583 BE | Waalre

Telefoonnummers:

040 22 14 396
06 519 111 51

Nevenlocaties

Fysiotherapie Soerendonk

Goorstraat 15
6027 NB | Soerendonk
040 22 14 396

Eeckenrhode

Irenelaan 9
5583 AD | WaalreOpeningstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 tot 19:00