Onze Diensten

Geriatrische fysio-therapie

geriatrie
bg_bubble_achter_spiegelbeeld

We weten hoe belangrijk bewegen is, ook bij het ouder worden. Je wil zo lang mogelijk fit en zelfstandig alles kunnen blijven doen.

Door het ouder worden kunnen er helaas klachten en belemmeringen in het dagelijks leven ontstaan. Aan het ouder worden kunnen we helaas niets doen. Ook niet aan de aandoeningen waarmee je te maken kan krijgen als je ouder wordt. Hierbij kan je denken aan dementie, beroerte of de ziekte van Parkinson maar ook bijvoorbeeld een gebroken heup. Toch kunnen we veel voor je betekenen. We zullen met name bezig zijn met oefentherapie. Dit alles gericht op het herwinnen van en het omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

Vaak zijn gezinsleden en eventuele mantelzorgers ook direct betrokken. We vinden het belangrijk dat zij goed geïnformeerd zijn over het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen. Daarnaast hebben we nauw contact met de huisarts en/of specialist om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden. Zowel in de nieuwe oefenzaal in de praktijk als bij jou thuis!

× Kunnen we je helpen?